"Good content is not storytelling, it’s telling your story well."

- Ann Handly

Wat doe ik?

BEN JIJ CONTENT MET JE SITE?
Je website hebben is één ding, online zichtbaar zijn heel wat anders. Hoe zorg je er nou voor dat klanten je vinden? Het toverwoord is content! Contentcreatie is een verzamelnaam voor het creëren van unieke teksten en afbeeldingen. Passend bij jouw evenement of bedrijf en het liefst meerdere updates per maand. Poeh! Ja, als je niet oppast heb je er met gemak een dagtaak bij. Maar het levert je wel wat op; vindbaarheid en dus klanten!


GOEDE UNIEKE CONTENT EN WEBREDACTIE
Heb je een website of denk je erover een website te (laten) bouwen, bedenk dan dat het vaak je eerste indruk is. Vrijwel iedereen oriënteert zich tegenwoordig online en een site vol spelfouten of verouderde informatie werkt over het algemeen niet in je voordeel. Goede content en webredactie is dus noodzakelijk om een goede indruk te maken.

CONTENTCREATIE ONTZORGT!
ContentCreatie (ont)zorgt voor unieke content. Content die past bij je product, evenement of bedrijf is niet altijd makkelijk. Het is voor velen een taak die uitgesteld wordt en te lang blijft liggen. Kan of wil je het zelf niet; geef het dan uit handen. Je merk, product of dienst wordt met een frisse blik omschreven, het geeft minder stress en intern kunnen ‘vreemde ogen’ zaken soms sneller voor elkaar krijgen.

CONTENT MARKETING
Het komt er op neer dat Content Marketing de toekomst is. En wat heb je daarvoor nodig? Juist; unieke content! C
ontentCreatie adviseert, schrijft 'SEO proof' teksten, zoekt bijpassend beeld, schakelt snel, voert uit, blijft continu in gesprek met opdrachtgever en is op de hoogte van de laatste kennis & kunde. Bel of mail voor contact of een vrijblijvend adviesgesprek.