Marketingcommunicatie, een 'vak met passie'

Ik begon mijn loopbaan met opleidingen op toeristisch vakgebied. Gaandeweg ben ik me meer gaan richten en toeleggen op communicatie en marketing. Door te focussen op relevante ontwikkelingen en door de juiste knopen door te hakken ben ik stap voor stap ervaringen rijker geworden. Anno 2017 houdt ik me bezig met destinatiemarketing en influencermarketing in de breedste zin van het woord.

Sparring partner en creatieve duizendpoot
Door de jaren heen heb ik kansen benut en me steeds meer ontwikkeld als  marketingcommunicatieprofessional. Met specialisaties in productontwikkeling, advies en uitvoering marketingcommunicatieplannen en tekstschrijven. Enerzijds als sparring partner en projectleider organisatiebreed en en anderzijds als adviseur richting externe opdrachtgevers of samenwerkings partners. Mijn verworven expertise in (SEO) tekstschrijven, pers- en mediabenadering, zowel offline als online zijn een welkome aanvulling qua competenties. Als creatieve duizendpoot, initiatiefrijk en met een goed gevoel voor menselijke verhoudingen heb ik jarenlang de marketingcommunicatie en coördinatie gedaan van vele evenementen. Hierbij springt het jaarlijkse Bartjens Rekendictee eruit voor wat betreft de vele contacten met hogescholen, sponsoren, deelnemers, prominenten, bestuur, organisatie en media. Ook ben ik jarenlang projectleider marketingcommunicatie geweest van het gastronomisch festival Chefs (R)Evolution van sterrenrestaurant de Librije in Zwolle.

Marketingadviseur Pers&Media, Destinatie- en Influencermarketing
Als marketingadviseur pers&media verbonden aan MarketingOost en werkzaam voor het werkgebied van VisitOost (Oost Nederland) begeef ik me in mijn dagelijkse werkzame leven op het snijvlak van accountmanagement, branding en marcomadvies. Sinds 2016 ben ik gespecialiseerd in destinatiemarketing en influencermarketing door persoonlijke training van online strateeg en internationaal destinatiemarketing expert Isabel Mosk.

Gedreven door alles wat met marketing, communicatie en vrijetijdseconomie te maken heeft en mede door mijn expertise en pro-actieve houding durf ik mij specialist op mijn vakgebied te noemen.
Eigenlijk heb ik van mijn passie gewoon mijn beroep gemaakt... 

"Strive not to be a success, but rather to be of value"

- Albert Einstein