"Good content is not storytelling, it’s telling your story well."

- Ann Handly

Wat doe ik?

VINDBAARHEID EN DUS KLANTEN!
Je website of folder hebben is één ding, (online) zichtbaar zijn heel wat anders. Hoe zorg je er nou voor dat klanten je vinden? Het toverwoord is content! Contentcreatie is een verzamelnaam voor het creëren van unieke teksten en afbeeldingen. Passend bij jouw evenement of bedrijf. Als je niet oppast heb je er met gemak een dagtaak bij. Maar het levert je wel wat op; vindbaarheid en dus klanten!

SEO PROOF CONTENT EN WEBREDACTIE
Heb je een website of denk je erover een brochure, folder of website te (laten) maken, bedenk dan dat dit vaak de eerste indruk is.Vrijwel iedereen oriënteert zich tegenwoordig online en een site vol spelfouten of verouderde informatie werkt over het algemeen niet in je voordeel. Goede content en/of webredactie is dus noodzakelijk om een goede indruk te maken. SEO proof teksten zijn een must, geschreven naar relevante zoektermen en - volumes zodat je hoger in de ranking komt bij GOOGLE.

CONTENTCREATIE ONTZORGT!
ContentCreatie (ont)zorgt voor en met unieke content. Content die past bij je product, evenement of bedrijf is niet altijd makkelijk. Het is voor velen een taak die uitgesteld wordt en te lang blijft liggen. Kan of wil je het zelf niet; geef het dan uit handen en focus liever op je eigen expertise. ContentCreatie zorgt dat je merk, product of dienst met een frisse en creatieve blik gepromoot wordt.  

CONTENT MARKETING

Content Marketing is relevant en wat heb je daarvoor nodig? Juist; unieke content! C
ontentCreatie adviseert, maakt contentplannen, schrijft inspirerende en 'SEO proof' teksten, zoekt bijpassend beeld
, schakelt snel, voert uit, blijft continu in gesprek met opdrachtgever en is op de hoogte van de laatste kennis & kunde. Bel of mail voor contact of een vrijblijvend adviesgesprek.